Zó voorkom je miskopen bij kinderkleding

Zó voorkom je miskopen bij kinderkleding
Zó voorkom je miskopen bij kinderkleding

Ken je dat? Heb je nét nieuwe kinderkleding gekocht, blijkt het geen match made in heaven met je oogappel. En je weet het: dan dragen de kids het niet. Zonde toch? Met deze tips voorkom je dat de kleding voor de kids in de kast blijft hangen!

Laatste trends
Kinderkleding moet praktisch zijn, lekker zitten én er natuurlijk tof uitzien. Want kinderen doen - net als volwassenen - graag mee met de laatste trends en hebben over het algemeen een hekel aan kleding die niet lekker zit. Lastig, om deze combinatie te vinden? Niet als je weet waar je moet zoeken, want er is zoveel leuks te koop! Bij Dailymonkeys.nl weten ze precies wat de kids willen. Lekker zittende kleding, de juiste matches, mooie kleuren en te gekke printjes... Hier word je ook als moeder blij van! En dat jhe het samen eens bent is natuurlijk wel belangrijk. 

Combi's maken
Ga je samen met je zoon of dochter shoppen voor een nieuwe outfit? Dat kan natuurlijk online, maar ook gewoon in de winkel. Beide heeft voor- en nadelen. Online is lekker tijdbesparend en je kunt gemakkelijk en snel allerlei winkels met elkaar vergelijken. Maar 'even passen' is er niet bij. Secuur kijken naar de foto's is dan een must (hoe zou het staan? Is het écht leuk?). Neem ook de maten van je kind goed op. Het ene merk is het andere niet, en dat geldt ook voor de maatvoering. Ga je samen naar een fysieke winkel, dan is passen geen probleem. Broek aan, shirt uit. Sweater aan, nog even die jas proberen. Je kunt gemakkelijk allerlei combi's maken en dat is fijn, want online is dat niet altijd even gemakkelijk. Hoewel... Bij Dailymonkeys.nl weten ze exact de juiste matches te vinden. En dat combineren ze allemaal, zo hoef jij hier niet meer over na te denken. Wel zo handig!

Vlekje meer of minder
Let ook op de kwaliteit die je koopt. Dunne broeken voor jongens? Hmmm... meestal niet zo'n goed idee. Eén sliding in de gang op school en er zit een gat in. Lichtgekleurde kleding is mooi, maar heel besmettelijk. Beter koop je kleding in wat donkerder kleuren of met een print. Een vlekje meer of minder valt dan een stuk minder op.

Snoezige jurkje
Als volwassenen vinden we het niet fijn als kleding net een maatje te klein is. Dat geldt ook voor kinderen. Koop kleding liever iets te ruim dan te krap; een mouw oprollen is gemakkelijk, maar een mouw die bij strekken tot de elleboog komt zit gewoon niet lekker. Ook een goede tip: ook al vind je een bepaald item nog zó geweldig voor je kind, luister vooral of hij/zij het ook leuk vindt. Zo zonde als dat snoezige jurkje of die prachtige blouse in de kast blijft hangen... Kortom: shop op de juiste plek, doe het samen en laat de kids lekker shinen in hun nieuwe kleding!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)