Weg massatoerisme, hi glamping!

Luxe safaritenten
Luxe safaritenten

Nee, voor mij geen massale campings, grote hotels of overvolle boulevards. Op vakantie wil ik relaxen, verrast worden en ontdekken. Ik heb veel goede verhalen gehoord over Domaine les Gandins in Frankrijk. Ben je ook op zoek naar een leuke vakantiebestemming met een vleugje glamping voor het hele gezin? Even verder lezen!

Domaine les Gandins ligt in de Franse Auvergne, helemaal in het hart van Frankrijk (zo'n drie uur rijden ten zuiden van Parijs). Geen gebied waar het massatoerisme is uitgebroken, maar waar een riviertje kabbelt, er vele kasteeltjes en pittoreske dorpjes zijn en je je als God in Frankrijk waant. Domaine les Gandins is zo'n parel die je net moet weten te vinden (en hé... hier zijn wij dan met onze tip!).

Stijlvol ingericht
Stijlvol ingericht

Er zijn ingerichte safaritenten maar je kunt ook vrij kamperen. Persoonlijk ben ik van het eerste. Ik ben op zich niet zo'n kampeerder. Een tent die helemaal stylish is ingericht spreekt mij net even meer aan. Luxepaard? Nee hoor, dat zeker niet. Ik slaap ook graag in een strandhutje op een tropisch eiland. Ben ik ook heel goed in. Maar als je me de keuze geeft binnen Europa... dan kies ik voor kleinschaig, uniek maar toch comfortabel. Yes, Domaine les Gandins is een plek die ik volgens mij op mijn wishlist moet zetten.

Leuk, aan een riviertje
Leuk, aan een riviertje

Het leuke aan Domaine les Gandins is dat je kunt kiezen aan allerlei slaapmogelijkheden: van safaritent tot huisje, chalet of je eigen tent. Natúúrlijk is er een (verwarmd) zwembad. En vanzelfsprekend kun je hier eindeloos genieten van de authentieke Franse keuken. Hoe lang duurt het nog voordat het zomervakantie is?

Prachtige plek. Anti-massa!
Prachtige plek. Anti-massa!

Nieuwsgierig geworden? Ga eens kijken of deze relaxte bestemming binnen je vakantieplannen past. Ik zeg: doen... word je volgens mij heel blij én vooral relaxed van!

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)