Waarom de juiste outfit je dag kan verbeteren

Prachtig: duurzaam label Studio Anneloes
Prachtig: duurzaam label Studio Anneloes

Vaak weet je 't al bij het krieken van de dag: dit wordt 'm. Of niet. Niet voor niets is de uitdrukking 'met het verkeerde been uit bed stappen' legendarisch. Ook een vervelende regenbui, chagrijnige man bij de supermarkt of een te lang rood stoplicht er al voor zorgen dat de kans op een leuke dag al snel verkeken is. Maarja... op dat soort factoren heb je nu eenmaal weinig invloed. Gelukkig zijn er allerlei factoren waar je wél invloed op hebt. Factoren die de dag veel beter zullen maken, zoals jouw outfit. Lekker in je vel, lekker in je kleding! Door het aantrekken van je beste en mooiste setje - misschien wel van duurzaam label Studio Anneloes - zul jij de dag veel beter doorkomen. Waarom dat zo is, vertellen we je graag in dit blog!

Een goed begin van je dag
Stel. Je staat op uit bed en staat na het douchen voor de kledingkast. Je denkt bij jezelf: ‘Ik hoef vandaag niet per se de deur uit, dus waarom niet die jogging broek met vest?’. Een logische gedachte, die er toch voor zorgt dat je een minder productieve dag hebt. Dit is het psycholgisch effect dat het aantrekken van een 'relax' outfit heeft op jouw prestaties. Door het aantrekken van de juiste outfit begin je de dag al goed. Je bent helemaal klaargestoomd om er wat van te maken. Met die 'chilloutfit' ben je namelijk sneller geneigd om de hele dag op de bank te zitten. Interessant toch? Extra pluspuntje als je daarnaast kiest voor een label dat duurzaam is: extra mooi. Helemaal nu het Dutch Sustainable Fashion Week is!

Mooi van Studio Anneloes
Mooi van Studio Anneloes

Lekker in (en buiten) je vel zitten
Het dragen van de juiste outfit zorgt er ook voor dat je veel beter in je vel zit. Het is uiterst belangrijk dat jij je goed voelt in jouw outfit. Bij het aankijken van jezelf in de spiegel met jouw outfit aan moet je echt denken: ‘ik zie er goed uit vandaag’. Met dit gevoel kun je de de hele wereld aan en levert dit automatisch ook meer zelfvertrouwen op. En, hoe leuk is het om door de dag heen wat complimentjes over jouw outfit te krijgen. Die zorgen er allemaal voor dat je drie keer zo goed de dag doorkomt. Trek dus vooral je mooiste Tramontana jurk, plissé rok of pantalon uit de kast en maak er een mooie dag van.

Jurkjes van Tramontana
Jurkjes van Tramontana

Voel je dus vooral goed in je outfit, zowel in hoe het voelt als in hoe het eruit ziet. Wanneer deze twee perfect met elkaar verbonden zijn, zal jouw dag vanzelfsprekend beter voelen. Heerlijk en stralend de dag doorkomen, en dat alles door de keuze in outfit die jij in de ochtend moet maken. Een kleine maar doorslaggevende keuze. Easy, toch?
I.s.m. Expresswear

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)