Olifant lamp... of Aap of Muis lamp

Olifant lamp... of Aap of Muis lamp
Olifant lamp... of Aap of Muis lamp

Een kunst object dat ook nog licht geeft! De Olifant lamp van ontwerper Marcantonio Raimondi Malerba is het nieuwste design van zijn hand ontworpen voor Seletti. Een bijzonder object voor in je interieur. En natuurlijk kon ik deze mooie lamp niet weerstaan en heb ik hem meteen opgenomen in de collectie van Studiodewinkel! Erg blij mee!

De Elephant Lamp is een scène die zo uit een sprookjesboek lijkt te komen. Waarin de personages allemaal een magische rol hebben. Waarin de dieren en objecten kunnen praten, verliefd worden en elkaar ontmoeten. In deze scène klimt de Olifant, net na zonsondergang, de heuvel op om de maan te ontmoeten. In deze sculptuur wil de artist Marcantonio Raimondi Malerba zijn liefde voor de natuur, de dieren en de schoonheid van de maan uitdrukken. Hij heeft een sprookjesachtige figuur verweven in deze magische lamp. Zo voeg je iets origineel toe aan je huis. Vervaardigd uit kunsthars met een warme lichtbron die de maan vertegenwoordigd.

De Elephant Lamp
De Elephant Lamp

Het origineel is een met de hand opgezet beeld uit klei. Hiervan is een mal gemaakt en daarna wordt het beeld van kunsthars gegoten. Van een prachtige kwaliteit zodat de fijne structuren mooi zichtbaar blijven. 

De Monkey lamp
De Monkey lamp

Marcantonio heeft al meerdere unieke designs voor Seletti ontworpen waaronder ook deze Monkey lampen. Dit zijn levensgrote aapjes met een lichtbron in hun handen. Ze dringen je interieur binnen met hun nieuwsgierige blik en stelen de lichtbronnen uit de kroonluchters. Tenminste zo is het idee van de ontwerper bij deze objecten.

Meet artist Marcantonio Raimondi Malerba!
Meet artist Marcantonio Raimondi Malerba!

Marcantonio Raimondi Malerba heeft ook deze leuke Mouse lamps ontworpen. In 3 uitvoeringen, zittend, liggend en staand. Muisjes die je huis opvrolijken. Met hun nieuwsgierige snuitjes. Kunstwerkjes die ook nog licht geven!

De Mouse lamp
De Mouse lamp

Zo voeg je iets origineel toe aan je huis. Het schuurt heerlijk tegen kitsch aan. Leuk om zo onverwachts in je interieur er één of meerdere te plaatsen. Een te gek ontwerp, dat zeker de aandacht trekt! Je kunt nooit genoeg dieren in je huis hebben ;-). En lekker makkelijk; ze hebben geen eten en drinken nodig én hoeven niet uit gelaten te worden! ;-))

Tip: erg leuk om het bijzondere Instagram account van Marcantonio Raimondi Malerba te volgen. Zo zie je nog meer mooie werken van zijn hand. En je krijgt een fijn kijkje achter de schermen.

reacties op dit blog (2)

15 augustus 2017
Sandra
Hi Patricia, Bedankt voor je reactie op mijn blog. De mooie olifanten lamp is te koop in de webshop van Studiodewinkel. Bij deze de directe link naar deze lamp: http://www.studiodewinkel.nl/wonen/WSEL008.html Hartelijke groet, Sandra
15 augustus 2017
Patricia Henskens
Hi waar zijn deze lampen vooral de olifant te verkrijgen ? Groetjes Patricia
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)