Lekker nazomeren met #cosywithcasa (plus winactie!)

Superveel gezelligheid op de camping
Superveel gezelligheid op de camping

De hele zomer zijn we al met Flavourites on Tour om te gekke coronaproof bestemmingen te ontdekken in ons eigen land. Zo ontdekten we te gekke hidden gems in Rotterdam, Alkmaar, Delft en Amsterdam. We bezochten we de allerleukste strandtenten en toerden we met een origineel (maar wél elektrisch!) Volkwagenbusje uit de jaren '70 door Arnhem, Nijmegen en de Veluwe. Geheel in stijl, want we stylden het busje helemaal af met de geweldige, zomerse meubeltjes en accessoires van CASA. Reis mee, en ontdek de leukste producten! 

Deze zomer ontdekten we massaal hóe leuk ons eigen land is. Pop-up campings, unieke huisjes, coronaproof terrassen en natuurlijk stonden we vrijwel allemaal wel een keer op een supplank. Hittegolfje erbij en het werd een zomer om nooit te vergeten. Ook wij trokken erop uit met Flavourites. Super coronaproof in onze eigen camper. Kijk ons staan, hier op de hippe camping Bij Ons in Groesbeek. Een geweldig adres waar je niet alleen met je eigen hippe camper terecht kunt, maar waar je ook onder andere grote tipi's, grote transparante domes en te gekke tiny houses vindt. Leuke nazomertip! Het camperbusje is een origineel jaren '70 busje van Evan, dat helemaal elektrisch is. We waren een van de eersten die ermee mochten rondtoeren. Geweldige reacties kregen we! Niet zo gek, want het busje ziet er 100% retro uit maar rijdt zo stil als een Tesla.

Dat is fijn wakker worden op de camping!
Dat is fijn wakker worden op de camping!

Het Volkswagenbusje was te gek, maar wel wat basic ingericht. Bij gebrek aan een tripje naar Ibiza besloten we een flinke vleug boho-chic naar ons eigen land te halen. We shopten te gekke producten bij CASA om onze trip de juiste look & feel te geven. Onder het mom #cosywithcasa verzamelden we niet alleen super betaalbare, maar ook nog eens heel leuke items waarmee het busje een onvervalste bohémian look & feel kreeg. Te gek!

Handige opbergmanden: ideaal voor onderweg
Handige opbergmanden: ideaal voor onderweg

Op de paklijst: makkelijk mee te nemen maar o, zo leuke vouwstoeltjes (van € 59,- voor € 47,20), relaxte kussens, heel veel plaids zoals deze in zachtgroen (€ 24,95) en zeegras manden om alle spullen in te vervoeren.

En zo gingen wij On Tour...
En zo gingen wij On Tour...

Omdat we alles in neutrale tinten met een vleugje blauw en grijs uitkozen, kreeg alles één geheel en maakten we een perfect match met onze Volkswagen-bus.

De kippetjes op de camping Bij ons waren er als de kippen bij!
De kippetjes op de camping Bij ons waren er als de kippen bij!

Dat wordt heeeeerlijk nazomeren met al die leuke items... Perfect voor in je huis, tuin of als je nog een paar dagen erop uit gaat trekken! Enjoy kiss

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)