Interview Meet & Create Bar op #flavlive 4

DIY pakketten & wallhanger
DIY pakketten & wallhanger

Nieuw dit jaar op Flavourites Live: de Meet & Create Bar van concept store Brainy Days uit Amsterdam. In de smaakvolle Brainy Days-stijl kun je hier komen aanschuiven bij designers die jou de fijne kneepjes van het vak gaan leren. Vanaf nu tot aan Flavourites Live: elk weekend een kort interview met een van deze designers! Vandaag deel 4: een kort interview met Jinske van de webshop in superleuke DIY-pakketten IMAKIN. Ontmoet Jinske en haar originele DIY-pakketten op Flavourites Live!

Designer facts: Naam, leeftijd, woonplaats, favo hotspot, favoriete webshop, en waarom?
Ik ben Jinske Verpalen, 31 jaar en woon in Utrecht. Mijn favoriete hotspot is Broei in Utrecht, aan de Oosterkade. En mijn favoriete webshop? Wanderenco.nl; de eigenaresse hiervan verkoopt zulke toffe producten!

Vertel iets over jezelf en over je merk?
In mijn vrije tijd ben ik altijd bezig met een creatief project: meubels opknappen, woon- en modeaccessoires maken, handlettering etc. Met IMAKIN maak ik Do It Yourself makkelijk en leuk. Dat doe ik door alle materialen voor een creatief project samen met stap-voor-stap instructies in één DIY-pakket te doen. Hiermee maak je dan zelf moderne woon- en mode accessoires. Ook inspireer ik je met DIY tutorials op mijn blog en wat helemaal handig is: je kunt op die DIY-projecten shoppen in de IMAKIN webshop.

Populair: DIY handlettering pakket
Populair: DIY handlettering pakket

Wat is je favoriete collectie item en waarom?
Ik vind het DIY-pakket Leren Tas heel tof. Mijn eigen droom was al heel lang om een eigen leren tas te naaien. Ik ben zo blij dat het gelukt is om er een DIY-pakket van te maken!

Lekker zelf aan de slag
Lekker zelf aan de slag

Waar haal je je inspiratie vandaan?
Voor inspiratie houd ik de mode- en woontrends in de gaten. Als ik dan een leuke trend spot, bedenk ik daar een Do It Yourself project bij en ontwikkel ik daar een DIY-pakket of -tutorial bij.

DIY pakket leren tas
DIY pakket leren tas

Hoe zijn je toekomstplannen met je merk?
Het lijkt me heel tof om een IMAKIN winkel te hebben. Waar de mooiste materialen en DIY-pakketten te koop zijn en waar je aan een grote tafel direct aan de slag kunt. Het moet een plek zijn waar DIY-ers kunnen elkaar kunnen ontmoeten en inspireren en waar ik DIY events kan organiseren. Daarnaast wil ik verder uitbreiden naar andere landen. Volgend voorjaar ga ik naar Londen om daar mijn DIY-pakketten aan winkels aan te bieden.

Zo tof!
Zo tof!

Kun je al een tipje van de sluier oplichten wat bezoekers bij jouw workshop kunnen verwachten?
Tijdens de IMAKIN workshop op Flavourites Live kun je op een hele makkelijke manier een mooie wollen hanger voor aan de muur maken zonder dat je daarvoor een weefraam nodig hebt.

DIY pakket plank
DIY pakket plank
Een beetje van IMAKIN, een beetje van jezelf...
Een beetje van IMAKIN, een beetje van jezelf...
Maak zo'n wallhanger in de Meet&Create Bar
Maak zo'n wallhanger in de Meet&Create Bar
En ga naar huis met je eigen design...
En ga naar huis met je eigen design...

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)