Deze mondkapjes matchen met je outfit

Smile with your eyes
Smile with your eyes

Als we dan tóch mondkapjes moeten gaan dragen, waarom dan niet op een stijlvolle manier? Dat dacht POM Amsterdam en dus komen ze nu met deze heel mooie mondkapjes, gemaakt van reststoffen.

 Hte is 1 juno, dus: vanaf nu is een mondkapje verplicht in 't OV. Dat zal wennen worden natuurlijk. Gelukkig ontdekken we bij steeds meer winkels mooie mondkapjes. Dit blog schreven we er al eerder over, en ik kocht zelf deze verantwoord geproduceerde mondkapjes van I-DID. Nu zag ik deze toffe mondkapjes langskomen van POM-Amsterdam. Wat zijn ze mooi! Gemaakt van reststoffen en perfect passend bij de huidige collectie. Niet heel gek dat ze deze collectie 'Smile with your eyes' hebben genoemd.

Mooie match
Mooie match

De mondkapjes van POM-Amsterdam zijn herbruikbaar en hebben twee lagen, waartussen je zelf een filter kunt plaaatsen. Ze worden gemaakt in één (dames)maat.

Smile with your eyes
Smile with your eyes

De Nederlandse ateliers van POM Amsterdam zijn nu hard aan het werk om de vraag te kunnen bijbenen, want die is enorm! Het mondkapje als fashion-statement. Wij zijn vóór.

 

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)