4 x lekker zelf doen!

Prachtige papieren bloemen
Prachtige papieren bloemen

Het is voor de meeste van ons vakantie en wat is nou leuker dan lekker met je handig bezig zijn in de vakantie? Nou zijn we dat tuinieren of klussen in de badkamer wel weer een beetje zat... Tijd voor iets leuks! Knippen, plakken, schilderen en genieten van je eigen meesterwerk. Hoeft niet moeilijk te zijn hoor! Kijk maar eens naar deze tips:

Om goed te beginnen in het sfeertje van het heerlijke weer de afgelopen week ga ik het over de papieren bloemen van de Bloemenier hebben. Stuk voor stuk prachtige boeketten, kaarten en posters. De keuze is reuze in de webshop van de Bloemenier, maar je kunt dus ook zelf lekker aan de slag! Maak prachtige bloemen van papier (die je dus geen water hoeft te geven :)) en style ze door de verschillende soorten en kleuren te combineren. Ook fijn: alle producten van de Bloemenier zijn duurzaam en pasticvrij verpakt!


 
Laat je inspireren door de natuur in volle bloei en maak de mooiste illustraties met de DIY-kit van Splendith. Hier krijg je alle instrumenten die je nodig hebt om een je schilder- en tekenkunsten te showen. Maak mooie bloemen, kalligrafeer je gedachten of knip en plak erop los. Het kan allemaal! Tip: ook heel leuk om met je kinderen te doen!


Wil je je interieur wat opvrolijken en alvast zomer-proof maken? Mypaperstation is dé plek om de handen uit de mouwen te halen en lekker aan de slag te gaan. Je kunt hier met je leukste foto’s van familie en vrienden fijne fotoboekjes, vlaggen met foto’s en toffe posters maken. Mypaperstation zorgt voor de leukste layouts, jij kiest met je gezin de mooiste foto’s uit, et voila!


 
Last but not least; weet onze buuf bij Kanaal30 Jinske van Imakin precies hoe je de leukste DIY-pakketten samenstelt en kan jij lekker aan de slag gaan! Maak je eigen mode- en woonaccessoires in een handomdraai met de fijne tips & tricks van Jinske. Ook leuk: Jinske heeft het boek “Doe het lekker zelf!” uitgebracht waar de leukste DIY-tips in staan. Vervelen ga je zeker niet met deze toffe pakketten!

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)