Herfsttips voor jou

Herfst
Herfst

Voor sommigen is de herfstvakantie al begonnen en voor anderen moet hij nog komen. Hoe dan ook, is dat weekje vrij wel erg fijn. En natuurlijk wordt je tijd meteen opgeslokt door andere verplichtingen (kinderen, eindelijk eens de zolder opruimen, de herfstbladeren vegen). Hier zijn wat leuke herfstvakantie-tips!

1. We maken zoveel foto’s met onze telefoon maar kunnen er naast Instagram zo weinig mee. De herfstvakantie biedt nu eens mooi de tijd om een kleine selectie te maken en deze meteen te verwerken in een mooie Instawall op glas, plexiglas, poster of aluminium. 

Al je mooie plaatjes komen tot hun recht
Al je mooie plaatjes komen tot hun recht

2. Als je toch al zo lekker aan de gang bent,  bestel dan meteen wat mooie stofjes bij Motiflow. Je bank kan vast wel wat nieuwe kussentjes gebruiken. En ben je niet zo’n naai-talent? Bestel dan gewoon een grote lap stof die als imposant tafelkleed kan dienen! 

Keuze uit duizenden patroontjes!
Keuze uit duizenden patroontjes!

3. Ga lezen! Pak een mooi boek, ga naar de bieb of blader in een magazine. Lezen maakt je hoofd lekker rustig, tenzij je gaat voor een zinderende thriller natuurlijk. Een leuke boekentip is het boek ‘Koud’ van onze oude gastblogger Marleen van Bijzonderplekje.nl. Het boek staat vol mooie plaatjes en tips voor tijdens de koudere dagen!

Lekker lezen
Lekker lezen

4. Judith van Splendith is een creatieve duizendpoot. Op haar blog zette ze vorige week een leuke DIY voor een papieren bloem. Alle materialen kun je meteen op haar website bestellen. Of ga voor makkelijk en koop een DIY pakketje. 

Net echt!
Net echt!

5. Mijn persoonlijke favoriet voor in de vakantie is een museum. Wellicht dat het daar nu wat druk is. Sommige musea doen ook aan “koopavond”. Het Stedelijk en van Gogh Museum zijn op vrijdag bijvoorbeeld tot 22.00 uur open. 

Dagje insiratie opdoen
Dagje insiratie opdoen

 

Herfst
Herfst

reacties op dit blog (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)