23 september 2019

Win Warmtesjaals voor het hele gezin!

Win Warmtesjaals voor het hele gezin!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Brigitte S. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Oeh... we vinden het niet leuk, maar na een heerlijk zonnig weekend komt de herfst er nu toch echt aan... Gelukkig hebben we een fijne tip die de aankomende winter de nodige warmte geeft. Janneke's Warmtesjaal is namelijk een webshop met heerlijke, comfortabele sjaals. En niet zomaar sjaals... dit zijn pittenzakken gevuld met kleine tarwekorreltjes, die je in de magnetron verwarmt. Een puur natuur-product, heerlijk warm en behaaglijk. Fijn als je toe bent aan de nodige relax-momenten, beter wilt slapen of wanneer je bijvoorbeeld vaak last hebt van koude voeten.

Geweldig dat we deze week een gezinspakket Warmtesjaals (vier stuks!) t.w.v. € 95,- (in kleur naar keuze) mogen weggeven!

Doe gauw mee! Beantwoord de volgende vraag en meld je eventueel aan voor de nieuwsbrieven. Het antwoord op de vraag vind je in de webshop van Janneke's Warmtesjaal.

In welke stad worden de warmtesjaals gemaakt?