8 mei 2023

Win twee shirts to flirt van Le Shirt BB!

Win twee shirts to flirt van Le Shirt BB!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Anita. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win twee shirts to flirt van Le Shirt BB!

Deze week hebben we een te gekke prijs die echt elke vrouw wil winnen: een classy basic t-shirt met een perfecte pasvorm van Le Shirt BB. En weet je wat, als je wint, mag je er zelfs twee uitkiezen!

De t-shirts van Le Shirt BB zijn zo ontzettend fijn. Ze kleden mooi af, vallen net iets langer en hebben een getailleerd mouwtje dat precies de juiste lengte heeft. Dit is echt een basic shirt dat je in alle varianten in je kast wilt hebben, omdat ze met alles te combineren zijn. Dus of je nou een v-hals of ronde hals draagt, uni of gestreept, je voelt je sowieso mooi en zelfverzekerd!

Zie jij jezelf al flaneren in deze mooie t-shirts? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Le Shirt BB. Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.


In welk land worden de t-shirts van Le Shirt BB gemaakt?