14 oktober 2019

WIN 'n Proud Mary van Studiodewinkel.nl

WIN 'n Proud Mary van Studiodewinkel.nl

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Amarins S. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Van Studiodewinkel.nl mogen we één van deze prachtige Proud Mary’s van Royal Delft weggeven!
Deze mooie Delfts blauwe Proud Mary’s passen perfect in de collectie van Studiodewinkel.nl, want hier vind je meer bijzondere porseleinen designs van diverse Nederlandse designers. De Proud Mary’s zijn vernoemd naar Mary II, de vrouw van stadhouder Willem III en groot liefhebber en verzamelaar van Delfts Blauw. Ze zijn ontstaan uit de wens om het iconische Delfts Blauw van Royal Delft een eigentijdse look & feel te geven met een knipoog naar de 17e eeuw.

Deze prachtige Proud Mary’s kun je onderling combineren, want namelijk het hoofdje, de kraag, de buik en de rok zijn losse items die je onderling kunt uitwisselen. Super gaaf design! Verzamel ze allemaal.
Om kans te maken op een Proud Mary naar keuze (t.w.v. € 75,-) hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van STUDIODEWINKEL wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!
Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Prijsvraag: Welk Nederlands ontwerpersduo heeft de Proud Mary ontworpen?