27 juni 2022

Win jouw favoriete kunstwerk op maat t.w.v. € 150,- van Werk aan de Muur!

Win jouw favoriete kunstwerk op maat t.w.v. € 150,- van Werk aan de Muur!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Nina H. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win jouw favoriete kunstwerk op maat t.w.v. € 150,- van Werk aan de Muur!

Oooh wat een toffe winactie is dit! We mogen deze week namens Werk aan de Muur een op maat gemaakt kunstwerk naar keuze weggeven. Daarmee geef je je interieur in een handomdraai een stijlvolle upgrade!

Werk aan de Muur heeft een uitgebreide collectie die bestaat uit werken van duizenden fotografen, digital artists, schilders en andere kunstenaars. Je kunt kiezen uit diverse formaten en materialen zodat het kunstwerk van jouw keuze perfect bij jou past. Helemaal on trend is bijvoorbeeld print op doek, een modern alternatief voor canvas. Het heeft een geluiddempende functie waardoor je de akoestiek in je huis verbetert. En je kunt het doek zo groot maken als je maar wilt voor een echte eyecatcher in huis. Jouw stijl, jouw Werk aan de Muur

Kun jij wel een uniek werk aan de muur gebruiken? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Werk aan de Muur.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Is het mogelijk om het kunstwerk op doek te wisselen?