2 november 2020

WIN het kookspeelboek Sunny Good Food!

WIN het kookspeelboek Sunny Good Food!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Charlotte S. en Erika van K. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN het kookspeelboek Sunny Good Food!

Ken jij dat, nieuwsgierige kinderen die alles willen meemaken wat papa en mama, opa of oma doen in de keuken? Ze komen gezellig naast je staan op een krukje om mee te genieten met alle geuren en kleuren. Maar welke gerechten kan je maken mét een kind onder 10 jaar, hoe krijg en hoe houd je ze geïnteresseerd?

Zie hier de uitkomst: met kookspeelboek Sunny Good Food! En van dit super leuke boek mogen wij deze week maar liefst 2 exemplaren weggeven! 

Met Sunny Good Food kunnen kinderen samen met topchef Sunny zélf de sterren van de hemel koken! Met simpele gerechten en boordevol kleurrijke illustraties heb je binnen no-time een stralende kleine chef in huis. Jong geleerd is oud gedaan en als een kind zelf bijdraagt aan koken is het ook eerder geneigd alles heerlijk op te eten. Leuke tip dus voor de Sinterklaas- en Kerstverlanglijstjes van moeilijke eters!

Geef om mee te doen antwoord op onderstaande vraag enneh... meld je even aan voor de nieuwsbrief van Sunny Good Food en Flavourites en je bent altijd up-to-date!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Welke tekst staan er op de stempel op de voorpagina van Sunny Good Food?