18 november 2019

WIN feestelijke make-up voor jou én je oogappel!

WIN feestelijke make-up voor jou én je oogappel!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Minke H. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Met de feestdagen in het vooruitzicht is het natuurlijk geweldig om flink uit te pakken met haar, fashion én feestelijke make-up. Extra leuk dus dat INDISHA - die fijne webshop met een prachtig assortiment aan pure cosmetica - deze week niet één, niet twéé, maar dríe feestelijke make-up sets weggeeft! Dit geweldige pakket bestaat uit:

Een Inika Holiday Glow set - bestaande uit een primer, glow en powder bronzer t.w.v. € 63,-.
Een Inika Trial Pack - bestaande uit foundation en primer. Ideaal om je perfecte minerale foundation mee te bepalen t.w.v. € 12,50 (formaat testers).
Een Queen Fairy make-up playset van Klee Kids - bestaande uit onder meer peel-off nagellak, lipbalm, face- en bodyglitter. Vanzelfsprekend zonder parabenen, synthetsche stoffen of andere twijfelachtige ingrediënten t.w.v. € 34,95.

Om kans te maken op deze make-up sets van INDISHA hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Indisha.nl wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!
Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Welke drie twijfelachtige ingredienten die in de meeste speel make up sets en/of kindernagellak zitten, zitten niet in die van INDISHA?