23 maart 2020

Win een Znoet Speelpakket t.w.v. € 135,-!

Win een Znoet Speelpakket t.w.v. € 135,-!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Anne B. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Voor iedereen die nu 24/7 thuis leeft, leert en werkt met kinderen is dit een topper van een winactie!

Hoe fijn is het om je kinderen te laten spelen met duurzaam geproduceerd houten speelgoed, dat óók nog eens is uitgevoerd in een eigentijds jasje, waardoor het niet misstaat in je interieur? Dat is precies wat Znoet.com maakt! Je vindt bij Znoet.com mooi ontworpen educatief speelgoed dat iedereen nog kent van vroeger en dat kinderen van alle leeftijden samenbrengt. Absolute topper uit de collectie is de inklapbare sjoelbak. Het speelpakket dat je kunt winnen, bestaat naast deze toffe sjoelbak ook uit een speelklok, dobbelspel én drie op een rij. Gegarandeerd dat jij en je kinderen met dit pakket van Znoet.com urenlang zoet zijn!

Om kans te maken op zo'n exclusief speelpakket van Znoet.com (t.w.v. € 135,-) hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Znoet.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Onlangs waren de spellen van Znoet.com te zien in een youtube-video van een bekende vlog-familie. Welke familie was dat?