30 januari 2023

Win een XL muursticker t.w.v. € 139,95 van Sticky Tales!

Win een XL muursticker  t.w.v. € 139,95 van Sticky Tales!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Kim H. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een XL muursticker t.w.v. € 139,95 van Sticky Tales!

Wat een fijne winactie hebben we deze week, zéker als je (jonge) kinderen hebt en van dieren houdt. Je maakt namelijk kans op een magische XL dieren muursticker van Sticky Tales!

De super grote muurstickers van Sticky Tales lijken wel betoverd! Als je even niet kijkt, maken de dieren van alles mee. Daar lees je alles over in de leuke verhaaltjes die Sticky Tales maakt en online met je deelt. Zo leuk om ze tijdens een liefdevol momentje samen met je kleintje(s) te lezen, want zo komt het verhaal op de muursticker echt tot leven. Bovendien hebben de verhaaltjes vragen die uitnodigen om samen over de dag en jullie gevoelens te praten.

Weet jij wel een plekje voor zo’n unieke XL dieren muursticker? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Sticky Tales en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Hoe heet het magische hertje van Sticky Tales?