9 november 2020

WIN een Winkeltje van Anne Jaaragenda en Zoedt Maandkalender voor 2021!

WIN een Winkeltje van Anne Jaaragenda en Zoedt Maandkalender voor 2021!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Anouk M. en Henna de W. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een Winkeltje van Anne Jaaragenda en Zoedt Maandkalender voor 2021!

Bij Invulboekjes.nl vind je niet alleen de leukste invulboeken, maar ook toffe planners, agenda’s, (scheur)kalenders en andere leuke stationery en accessoires. Ideale shop dus om alle cadeautjes voor de feestdagen te shoppen, er is voor elk familielid wel iets leuks te vinden!

Maar nu kun je ook voor jezelf iets leuks winnen…  We kruipen alweer richting het nieuwe jaar, en dan kun je wel wat handige planners gebruiken! Met een jaaragenda en maandkalender kun je naar hartenlust plannen. Je werk, je privéleven... met een agenda in je tas of op je bureau én een maandkalender aan de wand weet jij precies wat je te wachten staat, welke meetings en deadlines je hebt, wanneer de schoolvakanties zijn én wanneer je collega’s, vrienden of familie jarig zijn!

Zie jij het al helemaal zitten? Dan heb je geluk, want wij mogen maar liefst 2 van deze leuke pakketten t.w.v. €29,90 weggeven!

Wil je kans maken op een jaaragenda van Winkeltje van Anne (A5-formaat) en een Zoedt maandkalender (A3-formaat) voor 2021? Beantwoord dan de onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Invulboekjes en doe mee! Wie weet heb je dan voor het nieuwe jaar alles in huis om wat meer overzicht te krijgen!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Welke quote vind je bij de maand januari op de Zoedt maandkalender voor 2021?