3 april 2023

Win een weekendbag met portemonnee t.w.v. € 79,95 van House of Nilay!

Win een weekendbag met portemonnee t.w.v. € 79,95 van House of Nilay!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Sofie L. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win een weekendbag met portemonnee t.w.v. € 79,95 van House of Nilay!

Je maakt deze week kans op een super mooie én duurzame prijs. House of Nilay geeft namelijk een te gekke weekendbag met bijpassende portemonnee weg!

We zijn he-le-maal weg van de vrolijke kleuren en patronen van deze tassen. De stoffen wordt eerst met de hand bedrukt volgens eeuwenoud Indiaas ambacht. Daarna worden de stoffen gebruikt voor het maken van stijlvolle kimono’s, waistcoats, blouses, sjaals én deze toffe tassen. En dat gebeurt volledig  fairtrade n in het atelier in Jaipur. 

Deze grote weekendbag is perfect voor een kort tripje, maar ook voor een dagje strand, naar je yoga- of pilatesles of als babytas. De small pouch kun je gebruiken als portemonnee of om wat losse make-up en geld in te organiseren.

Wil je kans maken op deze tassenset? Beantwoord dan snel onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en House of Nilay. Tip: daar vind je ook het antwoord op de vraag!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

De naam van deze weekendbag is Kamal. Waar staat dat voor?