Winactie(s) van deze week

Win een waardebon t.w.v. € 200,- van Boeties!

Win een waardebon t.w.v. € 200,- van Boeties!

Win een waardebon t.w.v. € 200,- van Boeties!

Yeehaa, wat een gave winactie deze week! Je maakt namelijk kans op een waardebon van maar liefst €200,- van Boeties.nl. Zou toch te gek zijn als je die straks kunt gebruiken om een waanzinnig paar cowboylaarzen of biker boots te shoppen, zodat je je herfstgarderobe een super stoere look kunt geven. 

Wist je trouwens dat Boeties.nl niet alleen een heel tof assortiment aan cowboylaarzen heeft, maar dat ze ook specialist zijn op het gebied van Goodyear Welted Boots. Dit is de oudste en meest duurzame methode voor het maken van handcrafted boots. En die bestaat uit heel wat speciale handelingen zodat elke laars ontzettend comfortabel is en de beste ondersteuning biedt aan je voet. Niet voor niets worden deze stijlvolle laarzen aangeraden door menig orthopeed. Ook fijn, de boots gaan wel vijftien jaar mee, dus daar ga je heel lang plezier van hebben!

Wil je kans maken op deze hele fijne waardebon van Boeties? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Boeties en Flavourites en fingers crossed!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Hoeveel handelingen zijn er nodig om een cowboylaars op de Goodyear methode te maken?