12 april 2021

WIN één van de vijf LEAFIES sets t.w.v. € 16,95

WIN één van de vijf LEAFIES sets t.w.v. € 16,95

Deze win-actie is helaas afgelopen. De vijf winnaars zijn Esmée D., Viola H., Mark E., Simone V. en Lauren van G. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN één van de vijf LEAFIES sets t.w.v. € 16,95

Iedereen in onze Flavourites-Studio is het er over eens, deze Leafies zijn lovely! Zo leuk dus dat we maar liefst vijf Leafies-sets t.w.v. € 16,95 mogen weggeven.

Deze speelse blaadjes zijn ontsproten aan het creatieve brein van ontwerper Jan Willem van Elten. Hij liep al tijden rond met het idee om een tastbaar cadeau te maken waarmee je iemand kunt laten weten dat je aan hem of haar denkt, liefhebt, mist of bijzonder vindt. Iets symbolisch en blijvends, wat óók nog eens door de brievenbus past. Het gebaar van een bloemetje dus, maar dan net even anders.

De Leafies zijn geïnspireerd op de organische vormen van planten, uitgevoerd in dun metaal en in verschillende kleuren. Ze gaan een leven lang mee en doen het prima zonder een druppel water. Eindeloos dus! 

Wil je kans maken op één van de vijf Leafies-sets, bestaande uit een Leafies, kraft paperbag en vulzand? Beantwoord de onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Leafies en wie weet verras jij binnenkort iemand (of jezelf!) met zo'n everlasting flower!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Hoeveel verschillende soorten Leafies zijn er?