10 januari 2022

Win één van de twee reversible sport sets t.w.v. € 139,90 van Re-born Sports!

Win één van de twee reversible sport sets t.w.v. € 139,90 van Re-born Sports!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Marjolein R. en Linda van K. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Win één van de twee reversible sport sets t.w.v. € 139,90 van Re-born Sports!

 

Is jouw goede voornemen voor 2022 om meer te gaan sporten? Check dan onze winactie van deze week, want we mogen namens Re-born Sports namelijk twee te gekke sport sets t.w.v. € 139,90 weggeven. Dat maakt het sporten meteen een stuk leuker!

De sport set die je kunt winnen bestaan uit een legging en een crop top. En het leuke van deze outfit is dat de legging, die weer perfect matcht met de top, reversible is; je kunt ‘m dus op twee manieren dragen. Zo heb je met dezelfde kledingstukken dus meerdere combinaties om aan te trekken!

 Wat moet je doen om kans te maken op één van deze fijne sets van Re-born Sports? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Re-born Sports en Flavourites en duimen maar!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

De speciale stiksels die gebruikt zijn bij de reversible tights verbinden twee stoffen met elkaar. Deze stiksels worden vooral gebruikt in de sportwereld, vanwege de platte naden die geen huidirritatie geven. Wat is de naam van deze stiksels?