6 september 2021

WIN één van de twee accessoire sets van ANNIdesign t.w.v. € 57,95!

WIN één van de twee accessoire sets van ANNIdesign t.w.v. € 57,95!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn is Marjanne en Marlieke. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN één van de twee accessoire sets van ANNIdesign t.w.v. € 57,95!

Jongens wat een feest! Deze week mogen we niet één, maar twee mensen blij maken met een hele fijne prijs. ANNIdesign geeft namelijk twee hele toffe accessoire sets weg waarmee je de kinderkamer een razendsnelle en stijlvolle upgrade kunt geven. De accessoire sets bestaan uit een textielposter (45x60 cm), een sierkussen (40x40 cm) en een posterset (15x20 cm).

En het leuke is, je mag kiezen uit alle sets van ANNIdesign. Is jouw peuter gek op machines of auto’s? Dan is de graafmachine of raceauto set echt wat voor jullie. Of is je oogappel gek op dieren? Geen probleem, ga dan voor de Safari, Jungle of Lama set. Er zijn nog veel meer leuke ANNIdesigns. Ooh, het wordt nog lastig om te kiezen!

Wil jij de kinderkamer wel opleuken met de set van ANNIdesign? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en ANNIdesign en doe mee.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 


De accessoire sets van ANNIdesign bestaan uit speciaal geselecteerde favorieten uit de hele collectie. Wat is het prijsvoordeel van een set ten opzichte van de totaalprijs van de losse artikelen?