18 januari 2021

WIN één van de 4 To do planners én Deskplanners van HOP en make it happen!

WIN één van de 4 To do planners én Deskplanners van HOP en make it happen!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Emily S., Fleur de B., Feline K. en Miriam de F. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een To do planner én een Deskplanner van HOP en make it happen!

De lockdown duurt nog even voort en voor je het weet ben je het overzicht kwijt in je drukke bestaan waarin we tegenwoordig álles tegelijk moeten doen. Soms hebben we zelfs te veel aan ons hoofd, waardoor het een grote chaos kan worden. Planners en lijstjes kunnen daarbij helpen en geven je weer overzicht en dus rust! Klinkt goed, toch? 

Mocht je dat wel zien zitten, dan heb je geluk! Van invulboekjes.nl mogen wij namelijk 4 x een to-do planner én een deskplanner van het gave merk House Of Products weggeven! Hiermee krijg je het overzicht gegarandeerd terug en deze planners zijn ook nog eens super stijlvol door de details van goudfolie. 

En met die overzichtelijke roze deskplanner van House of Products vergeet je nooit meer een afspraak! De deskplanner bestaat uit een weekplanner, to-do notitieblok en 7 verschillende post-its! De planner heeft geen vaste data, dus is op elk moment te gebruiken. Samen met de To Do Planner komt het dus helemaal goed met al je taken, to-do’s, afspraken en gedachtes. Gebruik de ene planner voor je privé zaken en de andere bijvoorbeeld voor werk! 

Wil jij ook meer rust, structuur en overzicht? Doe dan mee met deze winactie en maak kans op één van de vier sets, bestaande uit een To do planner en een Deskplanner (Pink) van HOP (t.w.v. €21,- euro)!

Beantwoord de volgende vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Invulboekjes en doe mee! Wie weet heb je dan snel alles in huis om wat meer overzicht te krijgen!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

In welke verschillende kleuren zijn de deskplanners van HOP verkrijgbaar bij invulboekjes.nl?