30 september 2019

Win een stijlvolle houten katten tipi

Win een stijlvolle houten katten tipi

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Lieve K. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Oeh... hoe leuk is deze houten tipi van MaximaVida.com voor je huisdier. Eigenlijk gemaakt voor katten, maar geloof ons: ook konijnen, cavia's en hamsters worden hier heel gelukkig van. Deze luxe uitgevoerde houten tipi kun je namelijk gebruiken als relaxplekje voor al je huisdieren (katten, konijnen, hamsters, cavia’s). Hij is in verstek gezaagd, wat inhoudt dat alle punten naadloos op elkaar aansluiten. Naast een mooie luxe afwerking zorgt dit ervoor dat je de tipi’s kunt stapelen. Zo kun je van meerdere stuks een prachtig dierenhotel of klimtoren maken! De tipi is heel mooi naturel maar je kunt hem natuurlijk ook (deels) een kleurtje geven. Als je hem voor katten gebruikt kun je de zijkant bekleden met touw of een oud stuk tapijt, zodat je direct een stijlvolle krabpaal hebt!

Om kans te maken op twee toffe tipi's (prijs per stuk € 35,-) hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Vink meteen even aan dat je de nieuwsbrief van MaximaVida wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!
Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Vraag: Hoe wordt de tipi geleverd?