16 augustus 2021

WIN! een stationery pakket t.w.v. € 75,- van Hello August!!

WIN! een stationery pakket t.w.v. € 75,- van Hello August!!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Anita W. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een stationery pakket t.w.v. € 75,- van Hello August!!

Wij zijn dol op duurzame en originele stationery en daarom zijn we ook zo blij met de winactie die we deze week hebben. We mogen namelijk een super groot en tof stationery pakket van Hello August weggeven! En daarmee kun je het hele jaar plannen, notities maken en kaartjes versturen.

Alle ontwerpen van Hello August komen van de hand van de Vlaamse Charlène en zitten vol kleur en grafische elementen. En alles wordt gedrukt op gerecyclede papiersoorten, zoals maïspapier. Dat maakt het plannen of sturen van een kaartje nóg leuker!

Wat voor moois zit er dan in het pakket dat je kunt winnen?

  • een overzichtelijke monthly planner, waarop je voor je hele gezin (of voor jezelf natuurlijk) kunt bijhouden wat er die maand op de planning staat. En het leuke is: de planner heeft maar liefst 25 vellen, dus je kunt ruim twee jaar vooruit!
  • een handige weekly planner, voor al je to do’s en don’t forgets.
  • een set van 12 kaarten (6 verschillende ontwerpen) en enveloppen met mooie grafische letters die geschikt zijn voor verschillende gelegenheden.
  • en als klap op de vuurpijl: 50-moments-in-a-box. Een set van 50 kaarten en enveloppen in 30 verschillende ontwerpen voor de meest uiteenlopende gelegenheden, en allemaal gemaakt in de o zo mooie stijl van Hello August. Hiermee zit je dus nooit om een kaartje verlegen.

Wil jij kans maken op deze te gekke stationery set van Hello August? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Hello August en doe mee!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

Wat is de naam van de box die een verrassende selectie bevat van 12 kaartjes uit de wenskaarten collectie van Hello August?