21 juni 2021

WIN een shaping badpak van Simone Pérèle by CurvesWear t.w.v. € 119,-!

WIN een shaping badpak van Simone Pérèle by CurvesWear t.w.v. € 119,-!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Aline B. Van harte gefeliciteerd met jullie prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een shaping badpak van Simone Pérèle by CurvesWear t.w.v. € 119,-!

Met de eerste tropische dagen in the pocket kunnen we wel zeggen dat de zomer écht is begonnen. Komt deze winactie even als geroepen, want we mogen namens CurvesWear een prachtige shaping badpak van Simone Pérèle weggeven. Hoe fijn is dat!

We kenden Curves Wear al van de super vrouwelijke shapewear die ervoor zorgt dat je jurkje net even wat mooier zit en jij nog lekkerder in de vel zit. Sinds kort heeft CurvesWear ook shaping badpakken, zodat je je ook op het strand, bij het zwembad of gewoon in je eigen tuin helemaal op je gemak voelt. En dat gaat zeker lukken met deze zwarte Lou Lou. Het prachtige silhouet, de voorgevormde cups, het dubbele voorpand en de subtiele sjerp zorgen ervoor dat je er op je mooist uitziet. Klinkt goed, toch?

Wil jij dit prachtige badpak Lou Lou van Simone Pérèle t.w.v. € 119,- winnen? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en CurvesWear en doe mee!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Shapewear koop je normaal in je eigen confectie maat. In welke maat kan je het Lou Lou Badpak van Simone Pérèle het beste kopen?