20 april 2020

Win een shapewear-pakket t.w.v. € 75,- van Curveswear.com!

Win een shapewear-pakket t.w.v. € 75,- van Curveswear.com!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Hannelore D. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

We weten allemaal dat we blij mogen zijn met ons lichaam, maar toch is het soms best fijn als we dat ene strakke jurkje of die toffe strakke broek kunnen aantrekken zonder dat er ongewenste rolletjes te zien zijn. En ook al zijn we nu veel thuis, het is toch fijn om er leuk en tegelijkertijd comfy bij te lopen. Bij Curveswear.com begrijpen ze precies wat je nodig hebt om de beste versie van jezelf te laten zien. Heel fijn dus dat je nu maar liefst € 75,- aan shapewear kunt winnen!

Om kans te maken op shapewear t.w.v. € 75,- hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Curveswear.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Voor welk(e) figuurtype(s) is een corrigerende body geschikt?