7 september 2020

WIN een SCRUBD gezicht-verzorgingspakket voor mannen van Six&Sons t.w.v. €95,-!!

WIN een SCRUBD gezicht-verzorgingspakket voor mannen van Six&Sons t.w.v. €95,-!!

WIN een SCRUBD gezicht verzorgingspakket voor mannen van Six&Sons t.w.v. €95,-!!

Hey, wat leuk! We hebben een keer een winactie voor mannen! Deze week mogen wij namens Six&Sons een pakket met héérlijke verzorgingsproducten van SCRUBD weggeven t.w.v. maar liefst €95,-! Die wil je toch wel winnen voor je lief, broer, vader, zoon, huisgenoot of leuke collega!

Nieuw snoepje van Flavourites Six&Sons is een platform dat zich richt op duurzame merken en SCRUBD is daar een heel mooi voorbeeld van. Deze 100% natuurlijke verzorgingslijn is speciaal voor de mannenhuid samengesteld en bestaat onder meer uit een gezichtsserum (winnaar van de anti-aging innovation GQ grooming award in 2019, dank u wel), gezichtsmasker en scheerschuim. Zeg eens eerlijk, wij vinden een goed verzorgde mannenhuid toch ook heel fijn? Dus doe snel mee en maak kans op dit te gekke verzorgingspakket t.w.v. €95,-!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Geef om mee te doen antwoord op onderstaande vraag enneh... meld je even aan voor de nieuwsbrief van Six&Sons en Flavourites en je bent altijd up-to-date! Enne, ben je in Amsterdam? Ga dan zeker even neuzen in de winkel aan de Haarlemmerdijk 31h!

S.O.N.S is een acroniem, maar waar staat het eigenlijk voor?