30 november 2020

WIN een paar leren laarzen t.w.v. € 179,95 van The Kindreds!

WIN een paar leren laarzen t.w.v. € 179,95 van The Kindreds!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Céline van W. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een paar leren laarzen t.w.v. € 179,95 van The Kindreds!

Ho ho ho, het lijkt wel Sinterklaas en Kerst in één, want wat een te gekke winactie hebben we deze week. Names The Kindreds mogen we namelijk één paar laarzen t.w.v. € 179,95 weggeven. Die wil je toch winnen!

Om te vieren dat The Kindreds deze week een hele toffe actie heeft -een gratis leren saddle bag of een gratis xl kelim t.w.v. € 149,95 bij aankoop van een paar laarzen- mogen wij één paar van die gave laarzen verloten onder alle Flavourites fans. Hoe fijn is dat!

De te gekke laarzen van The Kindreds zijn handgemaakt en hebben allemaal een bijzonder accent in de vorm van de authentieke en unieke kelim die erin is verwerkt. Heel cool!

Wil je kans maken op deze onwijs gave prijs? Beantwoord dan onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en The Kindreds en doe mee!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

 

Wat is de naam van de hoge laars?