7 december 2020

WIN een luxe geurkaars t.w.v. € 59,- van Just An Attitude!

WIN een luxe geurkaars t.w.v. € 59,- van Just An Attitude!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Judith J. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een luxe geurkaars t.w.v. € 59,- van Just An Attitude!

Hoe fijn is het dat we deze week echt een heerlijke prijs mogen weggeven, namelijk de exclusieve geurkaars Happy Thoughts van Just An Attitude. Daar word je toch meteen blij van!

De kaarsen van Just An Attitude zien er niet alleen heel stijlvol uit, ze worden stuk voor stuk met de hand gevuld in België! Je hebt dus atijd een uniek exemplaar. Voor elke gelegenheid is er een perfecte kaars, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn stoer, elegant, klassevol en een tikje eigenwijs. Zie je jezelf al zitten, kopje thee, heerlijke geurkaars en een tijdschrift op de bank. Heerlijk toch. It's just an attitude!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

Geef om mee te doen antwoord op onderstaande vraag enneh … meld je even aan voor de nieuwsbrief van Just An Attitude en Flavourites en je bent altijd up-to-date!

 

Hoeveel branduren heeft de Happy Thoughts Attitude kaars?