17 augustus 2020

WIN één van de vijf HOP goudfolie kalenders voor op je bureau!

WIN één van de vijf HOP goudfolie kalenders voor op je bureau!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaars zijn Merel, Tina, Debby, Emily en Iris. Van harte gefeliciteerd met de heerlijke prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met jullie op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

 

WIN één van de vijf HOP goudfolie kalenders voor op je bureau!

Op invulboekjes.nl vind je naast een grote collectie invulboeken ook een heleboel andere leuke stationery spulletjes zoals tegoedbonnen, planners én kalenders! Voor iedereen die je kent vind je hier wel een kalender die bij hem of haar past. Ze zijn er namelijk in alle kleuren, maten, vormen en met veel verschillende designs! Toch springt de Hop Natuurkalender met details van goudfolie er echt wel een beetje uit! Deze kalender vindt iedereen toch mooi!?

De HOP natuurkalender is een unieke verjaardagskalender die per maand stilstaat bij de plant of bloem die hoort bij de betreffende maand. Wist jij bijvoorbeeld dat elke maand zijn eigen bloem heeft? En dat die bloem niet alleen symbool staat voor een bepaalde maand, maar dus óók past bij het karakter van de persoon die jarig is die maand. Wat symboliseert de desbetreffende plant of bloem? Je komt alles te weten over de geschiedenis hiervan. Het ideale cadeau voor natuurliefhebbers of voor iedereen die houdt van mooie spulletjes 😉  De kalender is namelijk fijn afgewerkt met goud folie, illustraties en mooie zachte kleuren.

En het allerleukste is…. Wij mogen maar liefst vijf van deze gave bureaukalenders (t.w.v. €15,00) weggeven!

Dus wil jij zo’n geweldige HOP bureaukalender van invulboekjes.nl winnen? Beantwoord dan onderstaande vraag en wie weet pronkt deze mooie kalender binnenkort op jouw bureau, wc of waar dan ook! Toi, toi, toi! 

 

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

 

Welke bloem hoort volgens deze kalender bij de maand augustus?