27 april 2020

Win een hemp string bag van Thestylehunter.nl!

Win een hemp string bag van Thestylehunter.nl!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Sanne S. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Thestylehunter.nl is precies wat het zegt: wát een leuke webshop met te gekke, stijlvolle items voor in je huis en op het gebied van persoonlijke verzorging. Een heeeel fijne tip voor het kopen van cadeautjes voor jezelf of bijvoorbeeld voor moederdag! Net ontdekt in deze fijne shop: de items van het label The Dharma Door (denk: stylish manden, tassen, vloerkleden). Ze worden met de grootste zorg en vakkundigheid gemaakt door lokale artisans. Dit zijn veelal vrouwen, die hierdoor respect winnen van de gemeenschap waarin ze leven, in staat zijn om zichzelf te onderhouden en hun kinderen naar school kunnen sturen. De producten van The Dharma Door zijn handmade & fairtrade en worden gemaakt van natuurlijke materialen.

Wat we deze week mogen weggeven? Een hemp string bag van The Darma Door! Een geweldige zomershopper. Superhip! Meedoen? Geef antwoord op onderstaande vraag, meld je even aan voor de nieuwsbrief en duimen maar!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing.

In welk land wordt de Hemp String Bag gemaakt?