20 januari 2020

Win een Hangloose Baby hangmat!

Win een Hangloose Baby hangmat!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Kim van O. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Hangloose papa Daan geeft weg...

‘Je leven beginnen in een hangmat, hoe relaxed is dat!’ Hangloosebaby.com is stoer, innovatief en vooral heel comfortabel voor je kleine kindje. Ontwikkeld door vijf Haagse papa’s en multifunctioneel te gebruiken. Als hangmat in de box, als speelkleed én als boxkleed. Door het onderscheidende ontwerp kun je er een heerlijk zacht en comfortabel babynestje voor je kindje van vouwen. Dit is eigenlijk een product dat je voor jezelf zou willen! Heb je zelf een baby of is er een kleintje op komst? Dan is dit een absolute musthave. En is een van je besties zwanger? Zo'n Hangloose Baby hangmat is een geweldig cadeau om gezamenlijk te geven!

Om kans te maken op zo'n geweldige baby hangmat van Hangloosebaby.com (t.w.v. € 98,-) hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Hangloosebaby.com wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.


Beantwoord de volgende vraag:
Hoe heet het jongste zoontje van Hangloose papa Daan?