2 augustus 2021

WIN. een gouden of zilveren broche t.w.v. € 115,- van Pinup Feminine!!

WIN. een gouden of zilveren broche t.w.v. € 115,- van Pinup Feminine!!

Deze win-actie is helaas afgelopen. De winnaar is Marcia L. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende win-acties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN. een gouden of zilveren broche t.w.v. € 115,- van Pinup Feminine!!

Wat een schitterende winactie hebben we deze week. Letterlijk, want je maakt namelijk kans op de prachtige gouden* pin Grace met een groene Swarovski steen van Pinup Feminine!! 

Pinup: betekent letterlijk “vastpinnen”, maar je kunt het ook zien als even stilstaan bij een moment of een bepaalde fase. Vasthouden wat goed is, loslaten wat geen energie meer oplevert. En daarnaast is een pin-up natuurlijk een vrouw die zichzelf durft te laten zien, in volle glorie. Extravagant, bijzonder, uniek en sterk. Laat dat nou precies de kracht van een vrouw zijn… en daar geloven wij in!

De collectie bestaat uit super elegante en vrouwelijke designs met een knipoog. Elk sieraad heeft een eigen verhaal en is daarmee het perfecte cadeau voor jezelf, je lief, moeder, zus of vriendin. Alle sieraden van Pinup Feminine worden met veel liefde en aandacht met de hand gemaakt in het eigen atelier. En heel fijn, vanwege de sterke magneetsluiting gaat je kleding niet stuk!!

Wil jij kans maken op deze prachtige gouden pin? Beantwoord onderstaande vraag, meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Pinup Feminine en doe mee!

Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt. 

* je mag ook kiezen voor een zilveren pin en wel of geen Swarovski steen.


Hoeveel verschillende broches heeft Pinup Feminine op dit moment in haar collectie?