23 december 2019

WIN een geweldig verblijf in Kroatië!

WIN een geweldig verblijf in Kroatië!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Emanuela J. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

We mogen wel zeggen dat we een top prijs hebben deze week! Je maakt dankzij Puurkroatie.nl namelijk kans op een heerlijk verblijf in... Kroatië! En we kunnen zeggen uit ervaring: wát een heerlijk land; ga het ontdekken en genieten! Dit schrijft Puurkroatie.nl over Trogir, waar je het appartement vindt waar je een verblijf kunt winnen:

Trogir, dat ongeveer 20 km ten noorden van Split ligt, is één van de meeste schilderachtige plaatsjes aan Midden Dalmatische Rivièra. Het centrum ligt op een eiland dat door een brug met het vaste land verbonden is. Vanwege het ruime aanbod aan culturele monumenten uit alle tijdperken wordt Trogir ook wel 'Museumstad' genoemd. Na een bezoek aan een van de vele musea, kunstverzamelingen en oude bibliotheken nodigen kleine restaurants en cafés je uit om heerlijk te ontspannen. In het hart van het kleine pittoreske Trogir liggen onze traditionele stenen huizen met kamers en appartementen. Ideaal als onderdeel van een rondreis of in combinatie met onze eilandhopp-vakanties. 

Je maakt nu bij Puurkroatie.nl kans op een verblijf van drie nachten t.w.v. € 300,-  voor vier personen in de periode 24-04 t/m 10-06 in 2020. De exacte periode is op basis van beschikbaarheid. Het verbijf is eventueel uit te breiden met meer dagen/bestemmingen. De vlucht regel je zelf: tickets zijn er in deze periode al vanaf € 77,- p.p. per retour.

Om kans te maken op dit heerlijke verblijf van Puurkroatie.nl hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Puurkroatie.nl wilt ontvangen, als je altijd op de hoogte wilt zijn van de laatste Kroatië-tips! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling

Vraag:
Bij hoeveel reizen krijg je van Puur Kroatie de entreebewijzen cadeau om het mooie Plitvice te bezoeken?