5 juni 2023

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Ans M. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN een digitaal en interactief fotolijstje t.w.v. € 129,- van Kiki & Co!

Wat een fijne winactie hebben we deze week! Je maakt namelijk kans op een hele speciale fotolijst van Kiki & Co. Het lijstje is zowel digitaal als interactief waarmee je op afstand je geluksmomenten kunt delen met iedereen die je lief is.

De digitale lijstjes van Kiki & Co werken met een gratis app waarmee je je foto's én filmpjes via je telefoon rechtstreeks naar de fotolijst stuurt die bij iemand anders in huis staat. Zo kun je de foto’s van dat gezellige weekendje weg met je ouders meteen in hun lijstje laten zien, nog voordat ze weer thuis zijn! Of - Vaderdagtip! - je verrast je lief op zijn werkplek met de avonturen die de kinderen beleven. Het is echt geweldig en zo veel leuker dan zonder aandacht snel even via WhatsApp een fotootje te delen.

Wil jij kans maken op dit briljante fotolijstje (hadden we al gezegd dat het binnenkort Vaderdag is)? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en Kiki & Co!
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Welke drie goede doelen ondersteunt Kiki & Co?