25 november 2019

WIN deze handgemaakte leren shopper!

WIN deze handgemaakte leren shopper!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Debby L. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

De duurzame leren tassen van Brächa Design zijn gemaakt met liefde en dat zie je én voel je. De kwaliteit spat ervan af! De (kleinschalige) productie vindt plaats op Bali. Aandacht voor mens en milieu heeft Brächa Design hoog in het vaandel staan. Dat maakt deze beauty's nóg mooier!

Deze week mogen we wel een héél mooie tas uit de collectie van Brächa Design weggeven. Het gaat om het model Marlous (t.w.v. € 215,-), dat geïnspireerd is op een shopper. Hierin passen al je essentials en hij heeft een apart vakje (af te sluiten met een rits) voor je sleutels en telefoon. Mocht je 'm niet winnen, dan kan deze leren shopper zó op je wishlist voor Sint of Kerstmis!

Om kans te maken op deze shopper 'Marlous' van Brächa Design hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Brächa Design wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan!
Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Hoe heet de kleinere variant leren shopper van Brächa Design?