12 juni 2023

WIN € 75,- shoptegoed van 1001 tafelkleden!

WIN € 75,- shoptegoed van 1001 tafelkleden!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Rachel A. Van harte gefeliciteerd met je prijs, we nemen zo snel mogelijk contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

WIN € 75,- shoptegoed van 1001 tafelkleden!

Met al die examen- en zomerfeestjes die voor de deur staan, is dit een prijs die je heel graag wilt winnen. Je maakt deze week namelijk kans op een shoptegoed van € 75,- en daarmee kun je een heel mooi, vrolijk, fris, zomers tafelkleed of tafelzeil kopen!

Bij 1001 Tafelkleden vind je tafelkleden in werkelijk alle kleuren, patronen en stijlen die je maar kunt bedenken. Mooi linnen en damast voor een romantisch tuinfeest bijvoorbeeld, extra breed voor grote tafels waaraan lekker gekliederd en geknutseld wordt en er zijn zelfs tafelkleden met waterijsjes! Zeker weten dat het nog moeilijk kiezen wordt als je deze prijs wint.

Wil jij kans maken op dit fijne shoptegoed? Beantwoord dan onderstaande vraag en meld je aan voor de nieuwsbrief van Flavourites en 1001tafelkleden! Tip: daar vind je naast heel veel mooie tafelkleden ook het goede antwoord.
Op deze actie is onze privacyregeling van toepassing. Per persoon wordt slechts één deelname verwerkt.

Van welk Nederlands merk is het Bloom Orange tafelzeil?