16 maart 2020

WIN € 75,- shoptegoed bij MarjoleinElisabeth.nl!

WIN € 75,- shoptegoed bij MarjoleinElisabeth.nl!

Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Annet W. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Gelukkig zijn er lichtpuntjes in deze bizarre tijden.

De lente komt eraan.
En we hebben in Nederland heel veel ondernemerschap waar Duurzaamheid met een hoofdletter D wordt geschreven. Mooie initiatieven, die het zeker nú verdienen om een ereplaats te krijgen op het podium. Op het gebied van fashion is MarjoleinElisabeth.nl zo'n mooi label. Marjolein maakt duurzame fashion (jurkjes, rokjes, tops en broeken) met veel aandacht voor kwaliteit en details. De nieuwe lente- en zomercollectie is weer om door een ringetje te halen! Word jij ook fan? 

Om kans te maken op zo'n heerlijk shoptegoed van MarjoleinElisabeth.nl (t.w.v. € 75,-) hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van MarjoleinElisabeth.nl wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Welke naam komt niet voor in de jurkencollectie van MarjoleinElisabeth.nl?