6 januari 2020

WIN € 75,- shoptegoed bij Ikbenzomooi.nl

WIN € 75,- shoptegoed bij Ikbenzomooi.nl

WIN € 75,- shoptegoed bij Ikbenzomooi.nl. Deze winactie is helaas afgelopen. De winnaar is Elisabeth M. Van harte gefeliciteerd, we nemen contact met je op! Niet gewonnen? Houd onze komende winacties in de gaten en doe gewoon weer mee!

Moeders (en ja, natuurlijk ook alle vaders) van Nederland opgelet! Bij Ikbenzomooi.nl slaag je voor de leukste spulletjes voor de liefste kleintjes. Kleertjes voor je ukkepuk nodig? Nieuw speelgoed? Een verzorgingstas, inrichting voor de kinderkamer of misschien een kraamcadeau? Dat (en nog veel meer!) vind je bij Ikbenzomooi.nl. Wat een walhalla voor kleine boefjes en lieve draakjes!

Deze week maak je kans op € 75,- shoptegoed bij Ikbenzomooi.nl. wat je moet doen? Om kans te maken op deze toffe prijs hoef je enkel onderstaande vraag goed te beantwoorden. Je vinkt natuurlijk ook even aan dat je de nieuwsbrief van Ikbenzomooi.nl wilt ontvangen! Ontvang je de nieuwsbrief van Flavourites nog niet? Vink ook die dan even aan! Let op: wanneer je meedoet aan deze winactie, ga je automatisch akkoord met onze privacyregeling.

Van welk dier vind je in de rubriek 'speelgoed' bij Ikbenzomooi.nl een eigen categorie?