zenerife.com

Op naar een 'zen' lifestyle...

Wow... wat een mooi concept is dit. De Nederlanders Kim en Rob vertrokken in 2015 naar Tenerife om daar een nieuw leven op te bouwen. Ze deden waar velen van dromen, en richtten hun leven in met leuker en flexibel werk in combinatie met genoeg tijd om te genieten van andere belangrijke dingen zoals aandacht voor hun gezin, natuur & persoonlijke ontwikkeling. Hoe ze dat voor elkaar kregen? Dat leren ze jou ook onder de Spaanse zon. Ga bij Rob, Kim én hun zoontje Tom langs voor een bijzonder, intensief en onvergetelijk coachingstraject. Laat je inspireren door hun prachtige levenswijze. Krijg antwoorden op de vragen die misschien al heel lang bij je spelen. En vooral: kom tot rust. Zenerife, wat een mooi initiatief! We weten niet hoe het met jou zit, maar deze experience gaat bij ons op de wishlist!

blog

Wie staat er aan het roer?

Vorige week kon je op ons blog al lezen over Kim en haar gezin, en hoe zij het roer omgooiden door Amsterdam te verruilen door zonnig Tenerife. Lees nu deel 2 van haar verhaal, en welke tool zij gebruikten om datgene te doen waar ze écht gelukkig van werden!

Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?

Kim: "Misschien herken je het wel. Dat gevoel dat het leven je overkomt: ik schreef er vorige week al een blog over. Dat er zoveel ballen in de lucht te houden zijn, dat je geen moment van rust meer hebt. Dat je om je heen kijkt en eigenlijk denkt: 'Is dit alles?'. 'Wat is er gebeurd met al die plannen die ik had?' Voor mij is dit een heel herkenbaar gevoel. Ik had (en heb nog steeds wel eens) het idee dat ik stil stond. Dat je aan het einde van de dag moe bent maar niet helemaal voldaan. Druk met dingen, maar zijn het wel de dingen waar je druk mee wilt zijn?
 
Een aantal jaren geleden ontdekten mijn vriend en ik een coachingstool, die erg heeft geholpen in het bewust keuzes maken welke ballen we hoog wilden houden. Wat was belangrijk voor ons? Wat was belangrijk voor mij? De tool zoomt in op de belangrijkste thema’s in ieders leven: gezondheid, werk, relaties, tijd en geld. We ontdekten dat wanneer je heel duidelijk voor jezelf hebt hoe je deze thema’s wilt invullen, je veel bewuster keuzes kunt maken. Je neemt letterlijk weer het roer van je leven over. Naar aanleiding van o.a. deze tool hebben wij bijvoorbeeld gekozen voor ons leven nu op Tenerife. Een gebalanceerd leven waarin tijd is voor betekenisvol & leuk werk op eigen voorwaarden, familie, natuur & persoonlijke ontwikkeling. En ik kan je vertellen dat dat veel rust en voldoening brengt. Ik ben blij en trots dat ik deze coachingstool met jullie mag delen!" 
 
Wil je ook je leven vormgeven volgens je eigen voorwaarden? En wil je meer balans en voldoening in je leven? 
Aan de hand van 6 video’s en korte opdrachten van Zenerife ,krijg je meer inzicht in je eigen leven en wat je daarin zou willen veranderen. Kim en Rob delen tips & tricks en nemen je mee in de angsten die wij hebben moeten overwinnen om verandering te maken. De online cursus sluit je af met een gratis coachinggesprek om dieper in te gaan op waar jij graag verandering wilt zien, wat je daarin tegenhoudt en dit om te zetten in concrete actie."
 
Meld je nu aan via www.zenerife.com/online-course en krijg direct de eerste opdracht in je mailbox.
 

Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?
Wie staat er aan het roer?

meer blogs van zenerife.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)