wonenvoorjou.nl

Handgemaakt en vintage

Twee zussen die samen een smaakvolle webshop beginnen? Wat leuk! Sandra en Marlies bundelden hun krachten et voilà: een fijne interieurwebshop met een specialisme in kinderkamers is geboren. Wat we zo leuk vinden: de dames tikken de leukste vintage vondsten op de kop, voorzien ze hier en daar van een lik verf en zetten ze te koop in hun shop. Natuurlijk vergezeld van leuke, hippe woonaccessoires en handgemaakte items. Resultaat: een persoonlijke combi die smaakvol en verrassend is. Even geen idee hoe je de (kinder)kamer moet inrichten? Vraag de dames om advies!

blog

6 x wat anders op de muur

Iets echt unieks op de muur, dat lijkt me nu gaaf. En hoewel er fantastische posters zijn ben ik deze keer op zoek naar iets anders. Iets unieks. Ik vond zes hele gave alternatieven.

papieren dieren
papieren dieren

1. Deze dieren via Storewithoutahome.nl kun je zelf vouwen en aan de muur hangen. Er zijn hele schattige en hele stoere dieren. Super gaaf in de hal of in de kinderkamer.

Subtiel porselein
Subtiel porselein

2. Deze vaasjes van studio Harm&Elke via Houseofinterior.com is een gaaf klassiek item. Het handgegoten porselein met de subtile illustraties alleen al staat super clean maar met een lief plantje of bloemetje erin is het helemaal schattig.

Mandalastencils
Mandalastencils

3. Kennen jullie Mandalastencils.nl al? Met deze stencils kun je waar je maar wilt een prachtige afdruk schilderen. Op de muur, de tafel, de grond, je kunt het zo gek niet bedenken. Een unieke muurversiering met een beetje creativiteit van jezelf.

Bordjes aan de muur
Bordjes aan de muur

4. Lovemyrte.nl illustreert prachtige natuurverschijnselen op behang, stof en bordjes. Deze staan super lief hier. Een oud concept met een modern tintje, super leuk!

5. Het lijkt misschien een poster maar dat is dit knipkunstwerk van Geertje Aalders niet. Zij maakt al haar ontwerpen met de hand. Dit knipkunstwerk is dus een echt kunstwerkje! Te koop in haar webshop 12nicethings.nl

6. Simpel maar toch een super lieve blikvanger. Dit prikbord in de vorm van een wolk is leeg al leuk maar met persoonlijke notities en foto's al helemaal! Van Wonenvoorjou.nl

Ware knipkunst
Ware knipkunst
Origineel prikbord
Origineel prikbord

meer blogs van wonenvoorjou.nl

reacties op deze webshop (1)

19 november 2015
Hennie
Wat een leuke spulletjes hebben jullie zeg. Succes op flourites.
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)