winkelvanpapier.nl

Lekker knutselen

Van masking tape tot stempels, van notitieboekjes tot cadeaulabels: je kunt het zo gek niet bedenken op het gebied van stationery of ze hebben het hier. Een van onze favoriete items - de enveloppenmal - hebben we hier ook gespot. Daarmee maak je binnen een handomdraai zelf de mooiste enveloppen. Tipje: hier kun je ook veel kleine cadeautjes shoppen voor de kids, zoals bijzondere gelpennen, potloden in blikjes of leuke stickervellen.

blog

Vriendenboek met gouden rand

Een vriendenboek voor volwassenen? Ja, mooi!

Mooi boek
Mooi boek

Toen ik 40 jaar werd, kreeg ik van al mijn vrienden een vriendenboek cadeau. Foto's, tekstjes: iedereen had er iets moois van gemaakt. Superwaardevol, mede dankzij vriendin S (vormgeefster) en vriendin B (communicatie-expert) die dit project op zich hadden genomen. Echt: het meest bijzondere boek dat ik heb. Want waarom zouden vriendenboeken alleen voor kinderen zijn? Het is juist ontzettend bijzonder om te hebben als je wat ouder bent (lees: meer levenservaring hebt) en als geen ander weet hoe belangrijk vriendschappen zijn in het leven.

Leuke ruimtes om op te schrijven
Leuke ruimtes om op te schrijven

Bij Winkel van Papier kun je een vriendenboek kopen voor volwassenen. Een vriendenboek met letterlijk en figuurlijk een gouden randje. In dit boek is ruimte voor 30 personen, die allemaal vier pagina's tot hun beschikking hebben. Vier pagina's vol verhalen, herinneringen, foto's, kunstwerkjes of quotes. Geweldig als verjaardagscadau, afscheid of vrijgezellendag. Het boek kost € 16,50.

Handig voor quotes
Handig voor quotes

Echt een boek met een gouden randje!

Goed cadeau
Goed cadeau

meer blogs van winkelvanpapier.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)