truebandits.com

Stijlvolle badjassen

Misschien niet iets wat je je in het dagelijks leven afvraagt, maar waarom zijn badjassen eigenlijk altijd zo saai? Behalve die van je kleine kids zijn badjassen niet de meest vrolijke of mooie kledingstukken. Hoe leuk zou het zijn als daar is verandering in zou komen? Dat dacht True Bandits ook en wat hebben ze dat goed gedaan! Dit zijn badjassen die je zonder schaamte draagt en eigenlijk nooit meer uit wil doen. Met mooie kanten details, leuke prints en fijne duurzame stoffen kun je heerlijk wegkruipen in deze prachtige badjassen.

blog

Stijlvol relaxen!

Het is weer tijd om na te denken over het perfecte moederdag-cadeau. Blijft toch lastig hé… Een boek is zo standaard, verzorgingsproducten belanden altijd weer in een hoekje in de badkamer en chocola is natuurlijk niet de meest gezonde optie. Moeders zijn geweldig en dat mag gevierd worden. Als je het mij vraagt elke dag, maar met moederdag dan toch ietsje meer :) Denk moois, denk luxe, denk aan de Hygge Robes van True Bandits.

Een moment van rust
Een moment van rust

Waarom zijn badjassen eigenlijk altijd zo saai en eenvoudig? Behalve dan die van je kleine spruit, want die barst van de kleuren. De Hygge Robe is een badjas die niet alleen comfortabel is, maar ook nog eens heel erg stijlvol. En waarom is dit nou het perfecte cadeau voor je lieve moeder? Badjassen zijn gemaakt om in te relaxen en dat is wat moeders wel eens wat meer mogen doen; even een momentje van rust nemen.
 
De Hygge Robes hebben stuk voor stuk prachtige stoffen en details. Kijk maar eens naar deze Hygge Robe Sofie. Op het eerste gezicht een vrij eenvoudige badjas, maar als je iets beter kijkt zie je hoeveel verrassingen er te zien zijn. Het is een echte ‘Ibiza-vibes’ badjas met de kleine spiegeltjes op de schouders en zakjes. Ook het kante randje over de hele badjas is een prachtig detail. Perfect voor een dagje relaxen op de bank, maar ook als overgooier op het strand!
 
Comfortabel en vooral super stylish is de nieuwe badjas Hygge Robe Janna. Met een idyllisch borduurwerk over de hele badjas voel je de koningin te rijk. De frisse blauwe kleur is helemaal lente- en zomerproof. Het mooiste aan alle badjassen van True Bandits zijn de materialen en werkwijze. De badjassen zijn met ontzettend veel liefde en aandacht gemaakt en de hele collectie is van duurzame stoffen van hele goede kwaliteit. Ik denk dat elke moeder hier enorm blij van zou worden. Die van mij in ieder geval wel!

Heerlijk relaxen...
Heerlijk relaxen...
De prachtige Hygge Robe Sofie
De prachtige Hygge Robe Sofie
Matchen met de Hygge Robe Janna
Matchen met de Hygge Robe Janna

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)