soap7.com

Eerlijke zeep

Wij zijn dol op natuurlijke producten, dus SOAP7 kunnen we meteen toevoegen aan onze Flavourites. Deze mini-zeepfabriek verkoopt alleen maar natuurlijke zeep. In veel soorten, geurtjes en vormen. De zeep bestaat voor de helft uit olijfolie (zalig voor je huid!) en is natuurlijk niet getest op dieren. Check ook de Body Butter Bars: een stevig blokje, gemaakt van cacaoboter, bijenwas, kokos en grapefruit dat door lichaamswarmte een beetje smelt. Ideaal om je droge velletje te voeden! Of gebruik deze zeep voor de meest gevoelige, geïrriteerde huid, wat een uitvinding. De teksten zijn zo persoonlijk geschreven dat het wel heel verleidelijk wordt om de prachtig verpakte zepen te bestellen. Ook perfect voor een origineel cadeau!

blog

Aandacht voor je huid

We vergeten nog wel eens hoe belangrijk het is om je huid goed te verzorgen. We krijgen het steeds drukker, maar willen wel goed voor de dag komen met een likje make-up. Soms heb je het zo druk dat je al blij als je het voor elkaar heb gekregen je make-up eraf te halen. Ook met dit niet-zo-zomerse weer mag je huid wel wat extra aandacht gebruiken. Zon, regen, zon, storm en weer regen… Hier een paar musthaves om jezelf én je huid een lekkere boost te geven!

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Voor ieder huidtype is er een zeepje bij Soap7. Natuurlijke handgemaakte zeepjes die (natuurlijk) niet getest zijn op dieren. Je kunt heel makkelijk aangeven wat voor huid je hebt, waarvoor je de zeep wil gebruiken en zelfs of je allergieën hebt. De zeep zelf bestaat voor de helft uit olijfolie (lekker voedend en zacht) en is per zeep verschillend van ingrediënten. Denk aan Tea tree, honing, kruidnagel en zelfs Charcoal (houtskool).

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Om nog even terug te komen op dat niet-zo-zomerse weertje; dat maakt ons er natuurlijk niet bruiner op. Ik zal vast niet de enige zijn die zichzelf mooier vindt met die bruine glans, toch? Het oogt een stuk frisser en gezonder, maar zo gezond is dat bruine laagje jammer genoeg niet altijd. De zonnebank, een spay-tan of niet de juiste bruiningscréme zijn allemaal best gevaarlijk en verdwijnen vaak ook weer snel. Nu is er een hemelse oplossing bij onze Indischa; de Eco Tan. Helemaal organisch en met natuurlijke ingrediënten. Voor je lichaam, je gezicht, voor een lichte tint of als je wil dat het lijkt alsof je net terug uit Dubai bent. Met een handige handschoen is de mousse en/of créme zo aangebracht. Weg met die witte benen!

Zeepjes van Soap7
Zeepjes van Soap7

Heb jij het idee dat je huid écht even goed aangepakt moet worden, maar heb je geen idee wat je daarvoor nodig hebt en hoe je dat dan moet doen? Je kunt het ook lekker helemaal aan de handen van een specialist overlaten. Laat je masseren bij Doctor Feelgood en hoor wat het beste is voor jouw lichaam. Was één keer toch niet genoeg? In plaats van een tweede bezoek kan je ook je vent aan het werk zetten met de producten die je worden aangeraden door de salon. Gun jezelf een genietmoment!

meer blogs van soap7.com

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)