shoptoms.nl

One for one

De schoenen van TOMS zijn niet alleen ontzettend leuk, het concept erachter is ook nog eens prachtig. Koop je een paar TOMS schoenen (dames/heren/kids), dan doneert TOMS een paar schoenen aan kinderen in nood. En de zonnebrillen van TOMS zijn niet alleen heel mooi en goed, je helpt er ook mensen in nood mee. Want wanneer jij een TOMS zonnebril koopt, helpt TOMS mensen in nood aan een bril op sterkte danwel een oogoperatie. En zo doet TOMS nog veel meer voor mensen die het nodig hebben onder het motto one for one. Zo mooi! Wij denken dat deze manier van shoppen het helemaal gaat worden, en wellicht de wereld een beetje gaat veranderen...

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Runstraat 13
1016 GJ Amsterdam

1 favourites van shoptoms.nl

blog

Zomerse stappers!

Het is eindelijk zo ver; de zomertijd is aangebroken! We moesten even geduld hebben, maar we worden deze week dan ook meteen beloond met een hele hoop zon en behoorlijke temperaturen. Nu hebben veel studenten al vakantie, maar gaat het voor ons nog eventjes door en moeten we ons zo luchtig mogelijk kleden om niet als een waterval op het werk te komen:). Ik vind het niet alleen moeilijk om te bedenken wat ik aan doe, maar ook wat voor schoenen daaronder het fijnst zijn. Elke dag op slippers is niet al te goed voor je voeten, kan lastig zijn met autorijden en is niet bij iedere baan toegestaan. Wat voor schoenen moet je dan wel dragen? Hier een paar tips:

Zomerse stappers!
Zomerse stappers!

Iedereen kent ze wel. Die leuke espadrilles van TOMS. Espadrilles zijn luchtig en goed voor iedere gelegenheid, dus perfect voor de zomer. Niet alleen lopen ze heerlijk en zijn ze heel makkelijk aan en uit te doen, je draagt ook nog eens een steentje bij. Koop je een paar TOMS schoenen (dames/heren/kids), dan doneert TOMS een paar schoenen aan kinderen in nood. Met een goed gevoel de zomer in!

Zomerse stappers!
Zomerse stappers!


 
Zijn espadrilles je toch iets te warm, maar zijn slippers voor jou een no go? Sandalen zijn vanaf nu jouw beste vriend. Bij Attic Empire vind je de prachtige Salt-Water Sandals die alles aankunnen. Water, zee en jarenlang avontuur. Ze zijn leuk onder een jurk, onder een broek en zijn verkrijgbaar in ontzettend veel kleuren.

Zomerse stappers!
Zomerse stappers!


 
Ben jij een geluksvogel en kan jij wel heerlijk de zomer door met simpele slippers? Heel fijn, maar niet altijd even fashionable die slippers. Bij Fabbles kun je je simpele slippers een nieuw leven geven en ben je helemaal hip. De leuke sieraden voor aan je slippers en/of sandalen maken echt het verschil!

Zomerse stappers!
Zomerse stappers!

meer blogs van shoptoms.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)