rootsmann.nl

Industriële meubels en new vintage

Een nieuw interieurlabel op de Nederlandse markt. Stoere meubels, met een eigen look and feel. Bij Rootsmann koop je niet alleen een meubelstuk of accessoire, je krijgt er ook een heel verhaal bij cadeau. Hoe geweldig is dat! Franse balkondeuren komen daardoor tot leven, van een archiefkast krijg je ineens een heel ander beeld. We vinden het geweldig wat Rootsmann doet en vinden alleen het lezen van al die verhalen al een ware belevenis! Rootsmann produceert nieuwe producten op basis van de verhalen van weleer en verkoopt de producten direct via de webshop, waardoor er geen geld aan de tussenhandel blijft kleven. En dat voordeel is voor de klant. Fijn!

bezoek deze shop ook in het echt!

bezoek deze shop ook in het echt!

Poelweg 40
1424PB De Kwakel

blog

Deze industriële kasten wil jij ook!

Zo'n XXXL stoere kast; ik droom ervan. Bij Rootsmann.nl zie ik steeds zo'n geweldige kast voorbij komen; ik blíjf ernaar kijken. Maar helaas... ik heb er écht geen ruimte voor. Dan maar voor een iets kleiner formaat kiezen? Deze stellingkasten, lockerkasten en andere kasten van Rootsmann.nl zijn in elk geval allemaal stoer, industrieel en geen dertien-in-een-dozijn!

Zó stoer!
Zó stoer!

Zie de kast links op de foto. Een tijdje geleden zag ik deze prachtige, industriële stellingkast voor het eerst. Echt zo'n kast om van te dromen. Mag niet ontbreken in een grote leefkeuken, toch? Heerlijk lijkt me dat: zo'n kast waar ik mijn twee stapels lievelingsbordjes (allemaal anders!) kan uitstallen. En mijn favoriete theepotten. De koektrommel. En zo kan ik nog wel even doorgaan... Deze stellingkast is new vintage, oftewel: ziet eruit als vintage maar is nieuw. Ruim 1.80 meter breed en 2.17 hoog: wow! Met recht een blikvanger in je huis! Hij kost € 859,-. Of deze smallere stellingkast. Ook new vintage en kost € 399,-. Perfect voor in de Flavourites studio! We zijn net verhuisd met de studio (updates volgen later!) naar een nieuwe creatieve broedplaats in Utrecht, en ik zie deze kast er al helemaal staan... 

Dit wandrek is ook erg leuk
Dit wandrek is ook erg leuk

Wat trouwens ook erg leuk is: dit vintage wandrek. Je kunt er allerlei spullen aan hangen. Nieuw gemaakt, maar gebaseerd op een oud Amsterdams Empirevenster zoals ze in de 19e eeuw werden gemaakt (een Empirevenster is een naar binnen draaiend raam, vóór die tijd werden alleen schuiframen gemaakt). Supergaaf zeg. Het rek kost € 109,-.

Echt héél toffe kasten...
Echt héél toffe kasten...

Deze industriële boekenkast vind ik ook erg leuk. het lijkt net een grote lijst waarin je boeken kunt plaatsen. Vooral zo bijzonder doordat hij schuin tegen de wand staat. Hij kost € 189,-. Mooi gemaakt hè!
En dan tot slot: deze instrumentenkasten in zachtgroen of zwart, gemaakt naar een ontwerp zoals je ze veel in de eerste helft van de 20e eeuw zag. Gemaakt van metaal, en lekker stoer. Ze kosten € 259,-. Hier heb je toch altijd wel een plekje voor in huis?

Zó stoer!
Zó stoer!

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)