rockstyle.nl

Rock your life!

Rockstyle.nl is zo'n bijzonder concept. Hier shop je stenen. En niet zomaar stenen - neen. De edelstenen en mineralen die de selectie van Rockstyle.nl haalden, vertellen allemaal een verhaal en hebben een symbolische betekenis. Ze zijn super mooi en heel bijzonder om cadeau te geven. Kan ook aan jezelf, hè. Nice: de Kids B-day Rocks: prachtige stenen in een glazen potje met een tekst die is afgestemd op de geboortedatum. Niet alleen leuk als kraamcadeau, maar ook als (verjaardags)cadeau voor wat grotere kinderen. Vinden ze geweldig. Of Sleep well: stenen die de perfecte vibes in je slaapkamer geven en zorgen voor een goede nachtrust. Klinkt als een droom! Bekijk zelf alle mooie ideeën die je hier tegenkomt!

blog

Rocks & mijn vleesetende plant

Nou moe, zo stom; maakte ik vorige week een lijstje met daarop al mijn bijzondere vondsten die ik tijdens Flavourites Live had gekocht en vergat ik er gewoon eentje... Een aankoop waar ik heel erg content mee ben en die staat te pronken op mijn bureau. Mijn vleesetende plant!

Gespot tijdens Flavourites Live: Rockstyle.nl
Gespot tijdens Flavourites Live: Rockstyle.nl

Ik bewonderde 'm tijdens Flavourites Live in de 'pop-up shop' van Rockstyle.nl. Daar stond ie tussen al het moois dat zij verkopen. Toen ik van Linda en Eline hoorde dat het een vleesetende plant was die vooral gek op het eten van muggen is, was ik meteen verkocht. Want mooi én funcioneel! Het was nog even spannend of ik hem mee het vliegtuig in kon nemen naar mijn huis op Mallorca maar het is gelukt! Hij staat nu dus mooi op mijn bureau en, er is hier genoeg te eten voor hem.

Hoe mooi; links de Rozenkwarts Arrow, rechts de Chinese flower stone
Hoe mooi; links de Rozenkwarts Arrow, rechts de Chinese flower stone

Het was een uitstapje van Rockstyle.nl om die vleesetende plant mee te nemen naar Flavourites Live want eigenlijk is dat niet hét ding waar ze zich mee bezighouden. De vaas waar de plant in stond weer wél, daarvan vind je er meerdere in hun assortiment. Maar, waar de webshop van Linda en Eline voornamelijk om draait zijn: stenen. Stenen? Ja! Deze dames hebben de meest prachtige stenen voor ons verzameld die allen een symbolische betekenis hebben. Heel selectief zijn ze te werk gegaan en ze hebben er bijzondere en lieve cadeautjes van gemaakt. Voor jezelf mag natuurlijk ook!

Echt een shop om lieve cadeautjes te shoppen voor een bijzonder iemand
Echt een shop om lieve cadeautjes te shoppen voor een bijzonder iemand

Bij elke steen vertellen ze wat achtergrondinformatie over bijvoorbeeld waar de stenen vandaan komen en welke eigenschappen ze hebben. Bijvoorbeeld deze rozenkwarts Arrow, de steen van de liefde en het hart die creativiteit en fantasie stimuleert. Die harmonie en dus ook, liefde, brengt. Of de Chinese Chrysanthemum, oftewel de flower stone. Deze trekt geluk, welvaart en voorspoed aan en haalt jouw verborgen talenten naar boven... De steen ziet er ook nog eens prachtig uit met dat bloemmotief!

Naast de stenen op zich, de mooie kettingen en cadeautjes verkopen ze ook papierproducten!
Naast de stenen op zich, de mooie kettingen en cadeautjes verkopen ze ook papierproducten!

Hoe leuk is het om een goede vriend(in) wat extra liefde, geluk of steun te wensen in de vorm van zo'n mooie steen. Of een kaartje te sturen met zo'n waardevolle steen erop, dat kan ook. Ze verkopen eigenlijk alles wat met deze mooie stenen te bedenken valt. Posters, kettingen en zelfs de gave notitieboekjes van OnTheRocks.nl (waterbestendig!). En heh, dat is een leuk idee: na afloop van je bruiloft elke gast zo'n mooie steen meegeven als aandenken! Of deze cadeautip, de Kids B-Day Rocks: een potje met daarin een mooie steen die bij de geboortedag past van je kindje. Ook leuk als kraamcadeau! Op het potje staat een mooie tekst geschreven die afgestemd is op de geboortedatum. 

Rockstyle.nl is een van de nieuwe webshops die we vandaag online hebben gezet en we zijn erg blij met dit snoepje van een webshop als aanvulling. De webshop staat als een rock! 

 

 

Leuk idee: tijdens de bruiloft mag elke gast een steen meenemen aan aandenken
Leuk idee: tijdens de bruiloft mag elke gast een steen meenemen aan aandenken
Of: een bijzonder kraamcadeau!
Of: een bijzonder kraamcadeau!

reacties op deze webshop (1)

02 augustus 2018
Pim
Dankjewel voor dit artikel over edelstenenwinkels. Ik vind het leuk dat planten en stenen tegenwoordig zo hip zijn. Volgens mij heerst er onder mensen een gevoel meer verbinding met de natuur te willen. Je hebt overigens gelijk dat een steen een leuk cadeautje is. http://steenarend.com/
* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)