raamtekening.nl

O, wat leuk!

Vriendin-van-de-show ankepanke is steengoed in het tekenen op ramen. Want ja, dat lijkt heel gemakkelijk maar we kunnen je vertellen: dat is het zeker niet! Nu heeft deze leuke ontwerpster zo'n mooi idee bedacht: raamtekeningen die je hup, thuis uitprint en ze zelf overtekent op je raam. Werkt super snel en simpel en is reuzeleuk. Grachtenpandjes, feestballonnen, mooie teksten: kies je favoriete prints, print ze uit en zet ze op je raam! Ook leuk: raamstiften en krijtstiften in bijvoorbeeld neonkleuren kun je hier ook shoppen.

blog

Lekker zelf doen

Komende tijd wil ik mij eens wat meer verdiepen in leuke DIY projecten. Heerlijk vind ik het. Verstand op nul en lekker bezig zijn met je handen. Gelukkig is er bij Flavourites genoeg keus uit leuke shops die producten verkopen waar je lekker zelf mee aan de slag kunt. Dus: doe vooral mee en kijk of er een leuk DIY project tussen zit voor je!

motiflow
motiflow

Motiflow. Dit is echt een snoepje waar je mega toffe behangetjes, stoffen en papier kunt scoren. Je kunt zelfs je eigen print uploaden! Zelf even geen inspiratie? Dan kun je door de talloze leuke patronen scrollen en de leukste uitkiezen. En ik kan je vertellen: dat is nog knap lastig met zo veel leuks!

imakin
imakin

Bij iMakin hebben ze heel veel leuke DIY projectjes. Zo hebben ze kits om bijvoorbeeld je eigen stempel maken. Leuk! Zo kun je elke brief naar je lief stempelen met je zelfgemaakte stempel. Of maak bijvoorbeeld je eigen tassel, een (sleutel)hanger van een leren kwastje. Niet alleen zijn de projectjes de ideale bezigheidstherapie, maar ook hartstikke leuk en origineel om iemand cadeau te doen.

raamtekening
raamtekening

Tekenen is heerlijk tegen de stress en om je hoofd leeg te maken. Daarom zijn de prints van Raamtekening zo ontzettend leuk. Zoals deze illustratie van Fiep Westendorp. Maar zelf creatief aan de slag kan natuurlijk ook gewoon! Het enige dat je nodig hebt is een stift en je bent ready to go! Tip: ook ontzettend leuk om met je kleintje(s) te doen.

nikkidotti
nikkidotti

Last but not least: we gaan lekker oldskool. Bij Nikkidotti hebben ze een borduur kit, en ook nog eens in de sale! Dat wordt dus heerlijk frunikken op de bank. Daarnaast is haken en borduren ook nog eens hartstikke on trend. En leuk voor aan de muur, kun je extra trots op dat eigen kunstwerkje zijn!

Ik hoop dat jullie wat inspiratie hebben gekregen om lekker aan de slag te gaan, heel veel succes en plezier gewenst!

meer blogs van raamtekening.nl

reacties op deze webshop (0)

* = verplicht (e-mailadres wordt niet gepubliceerd)